Ik wil FoonFree boeken voor een bestaande groep. Hoe weet ik of de activiteiten ons gaan liggen? Het publiek is zo divers…

Aha, ook jij stelde net de meest gestelde “FoonFree-vraag”. Geen nood! We bespreken jullie wensen vooraf in een persoonlijk gesprek. De eigenlijke invulling van de dag wordt een verrassing voor de groep, maar we baseren ons op jullie input. Het programma is heel afwisselend. De activiteiten vloeien naadloos in elkaar over en de gemiddelde duur dat jullie “hetzelfde” gaat doen is ongeveer 2 uur. Zo blijft het programma leuk voor iedereen!

Moet je sportief zijn om deel te nemen aan een FoonFree activiteit?

Nee, je hoeft zeker geen marathonloper te zijn om deel te nemen. We bespreken de fitheid van de deelnemers vooraf en houden hier rekening mee.

Ik heb een allergie of dieetrestrictie, kan ik dit doorgeven?

Zeer zeker, iedereen ontvangt sowieso eenvragenlijst om je beter te leren kennen. Op dit formulier kan je zeker je vragen, wensen en opmerkingen noteren. 

Kan ik toch bereikbaar blijven?

Er is steeds een noodnummer dat vooraf gecommuniceerd wordt. FoonFree is Fun zonder WiFi.

Is er een FoonFree begeleider aanwezig tijdens de trip?

Dit is een keuze die jullie zelf kunnen maken. Bij de teambuildingsactiviteiten is er standaard een FoonFree begeleider aanwezig die alles in goede banen leidt. Gaan jullie op vrijgezellen/vrienden of familie trip, dan kunnen jullie zelf de keuze maken of jullie een organisator ter plaatse willen of niet.

Hoe lang duurt een FoonFree activiteit?

Dit kunnen jullie zelf bepalen. Wil je er een dag op uit, heb je liever één of twee overnachtingen en maken jullie er een weekendtrip van? Laat het ons weten, wij hebben ervaring met elke formule!

Heb je nog een vraag?

Stel ze dan hier.